luni, 5 martie 2012

Conduita Preventiva part.2 Viteza ucide

      Dupa cum multe spoturi anti-viteza spun Speed Kills, eu am o vorba pe care si mie mi-a spus-o tatal meu cand am primit prima motocicleta (acelasi model cu cel din filmul Top Gun), ABUZUL DAUNEAZA IN ORICE SITUATIE, deci candeste-te bine pe cine vrei sa vizitezi inainte sa te hotarasti sa pleci la drum: prieteni sau pe Dumnezeu.
      Putem face referire la o situatie care se poate intampla orcarui dintre noi; ieri cand tu ai trecut pe acolo drumul era bun, cum de altfel ii de cateva luni incoace doar s-a lucrat la el 2 ani trebuie sa fie de calitate...sau nu?...dar ce sa vezi, responsabili au uitat sa faca nu stiu ce si... azi de dimineata revin in forta pentru a remedia ,,gresala,, cum de altfel a devenit un obicei in calendar insemnat cu rosu( Lucrul terminat trebuie refacut), aaa si inca ceva mai fac o paranteza si termin ce am inceput(deschid paranteza pentru a aduce al cunostinta dumneavoastra ca pe ruta Arad-Oradea s-au inceput din nou lucrarile la drumuri, ce? din noiembrie nu s-a mai facut nimic la el era si timpul...nu?)
      Ramasesem la...la tine desigur, te indrepti spre casa cu...200, dar ce nu stii ca azi au inceput organele competente sa remedieze de urgenta ,,gresala neintentionata,, la drumul pe care il stiai bun; esti departe dar in cateva secunde iti vor trece prin cap tot felul de imagini,fragmente cu persoana dragi si clipe frumoase si...gata.
      Forumurile pline de R.I.P., comentari cum ca ce baiat bun ai fost, linistit, urma sa termini anul asta...prietena ta ii distrusa, toate planurile si promisiunile pe care i le-ai facut nu te vei tine de ele pentru ca nu te poti tine de nimic si...parinti sunt disperati, nu le vine sa creada ca baiatul bun, cuminte si ascultator nu mai este printe ei.
      Acum vreau sa pun capat prin a mai spune cateva cuvinte; sa ne intrecem pe km parcursi si nu pe km viteza, ca sa putem fi colegi mai mult timp...pana la urma durata face placerea mai mare...nu?

AVETI GRIJA DE VOI, ASFALT USCAT...

P.S. va urma...

 mr.NES

4 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=cXCy6vw0dkI&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Geg6Af3bZQ0&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=ue41yaX3zgc&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=ue41yaX3zgc&feature=related

    RăspundețiȘtergere